top of page

Best Vision Team - Mit tudunk mi?

Nem titok, hogy élünk halunk a technikai újdonságokért. Minden évben fejlődünk és fejlesztjük a felszerelésünket, hogy sokkal változatosabb anyagokat tudunk elkészíteni.

A csapat egyik fő előnye lett ezáltal, hogy stúdió minőségű képi és hangfelvételeket tudnunk készíteni akár az ügyfél saját környezetében is, köszönhetően a mobilizálható felszerelésünknek.

Legyen szó YouTube oktató anyagról, bemutatkozó videóról vagy interjúról, szinte minden területen magas minőségű filmekkel és fényképekkel tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket akár 4K felbontásban is!

Ha szeretnél tartalmat gyártani, vagy bemutatni tevékenységedet de nincs ötleted hogyan, akkor se ess kétségbe, hiszen segítünk a forgatókönyved és a storyboard-od elkészítésében, folyamatosan jelen vagyunk a felvételek alatt és tanácsokkal látunk el, valamint igény esetén statisztákat is tudunk biztosítani.


És, hogy mit tudunk mi? A következő kis videóból betekinthettek a kulisszák mögé:Bármilyen fotós vagy filmes tartalommal elkészítésével kapcsolatban keressetek Bennünket!

117 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page