top of page

Kecskeméti Piac bemutató sorozat

Ügyfél: Kecskeméti Piac


Megbízás: kisfilmek elkészítése, melyek segítenek bemutatni a Kecskeméti Piacot, annak hangulatát, és az itt dolgozó embereket


Projekt tartalmazza:

- megírt szöveg alapján a forgatókönyv elkészítése

- gyártásvezetés

- operatőri munka több kamerával, illetve kameramozgató rendszerek használata

- súgógép és világítás használata az interjúk során

- hangfelvételek elkészítése

- a film fényelése, vágása narráció használatával

- a kész felvétel átadása YouTube-ra optimalizált felbontásban


Projekt felügyelő: Kolek Andrea (Kecskeméti Piac)

Szöveg és szervezés: Puskás Tünde (Kecskeméti Piac)

Narráció: Faragó Miki (Gong rádió)Egy több kisfilmből álló projekt végére értünk mely egy igazi csapatmunka eredménye. A kivitelezésben többen is segítségünkre voltak, a megrendelő részéről Puskás Tünde aki a narrációs szövegek megírásában, illetve a forgatások leszervezésében volt segítségünkre, Faragó Miki aki a hangját kölcsönözte a filmekhez és Kolek Andrea aki a piac részéről az egész projektet felügyelte.

A forgatások egész évben zajlottak, és annak ellenére, hogy az interjú alanyokat gyakran ki kellett mozdítanunk a komfortzónájukból remekül helyt álltak a felvételek során, és már zavarba ejtő kedvességgel fogadtak minket. Rengeteg "kellemes élményben" volt részünk főleg mert nem csak bemutatni volt módunk a termékeket, hanem a legtöbb esetben meg is kóstolhattuk őket, valamint megismerhettük azok származását és, hogy miért jó a friss termékeket megvásárolni a Kecskeméti Piacon 2022-ben is.


A leforgatott részek itt megtekinthetők:


Kecskeméti Piac:50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page